Aas Gaard ligger i vakre omgivelser i Hakadal, 2 mil nord for Oslo-grensen. Den gamle storgården har tidligere vært vertskap for celebriteter fra inn- og utland opp igjennom historien, men har siden 2005 vært kjent som en unik golfpark i et eventyrlig naturlandskap.

Rik og spennende historie

Aas Gaards historie stammer helt tilbake til 1700-tallet. Her fantes en av landets største storfe-besetninger og NRF ( Norsk Rødt Fe ) er avlet frem på gården, i tillegg var  Aas-barnemelk, lagd i et fluefritt fjøs, kjent over hele Østlandet. Gården har også vært kjent for oppdrett av hester innen trav og galopp, og her ble det også drevet et stort gartneri-anlegg som produserte opp mot 350 000 nelliker i året.

Storgården ble sete for kunst, kultur og vitenskap, og en rekke særpregede personligheter var med på å skape det helt spesielle Young-Fearnley-miljøet; Et miljø med kongelige fra inn- og utland, vitenskapsmenn og berømtheter som Nansen og Amundsen, og av kunstnere som Munch, Wærenskjold, Sørensen og Kihle.

Dagens eier, Nils Thomas Fearnley, tok over Aas Gaard etter Thomas Fearnley i 2010, og er sjette generasjon etter Jørgen Young som kjøpte gården i 1860.